Wie ben ik

Ik zal mijzelf even voorstellen

Yvonne1

Mijn naam is Yvonne van Oorschot en ik woon in het mooie Deventer. Ik ben de trotse moeder van 7 kinderen: drie dochters en vier zonen.
Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat ik een enthousiaste vrouw ben met een grote doorzettingsvermogen; Ik ben sociaal, houd van gezelligheid, kortom een ​​mensenmens.
Nog een paar van mijn eigenschappen zijn eerlijkheid, transparantie, respectvol en betrouwbaarheid.
Maar bovenal heb ik een passie voor kinderen, in alle facetten van hun leven. Ik vind het een uitdaging om hen in hun persoonlijke ontwikkeling bij te staan.
Kinderen zijn wonderen. Vanuit die overtuiging wil ik werken.
Wil mijn uitgangspunt zijn:

Elk mens is gemaakt als een unieke persoonlijkheid en mag er zijn.

Geboren in een christelijk gezin; Opgegroeid binnen de geloofsgemeenschap van de Leger des Heils, heb ik een goede basis meegekregen. Later heb ik de overstap gemaakt naar een evangelische gemeente.

In de jaren 1986 tot 1996 is ons gezin een opvanggezin geweest voor andere kinderen en mochten we in totaal tien kinderen een thuis geven binnen ons eigen gezin. Onze beloning was te zien dat, ondanks alle pijn, verdriet en eenzaamheid de kinderen weer iets van liefde en hoop in hun leven konden bewerken. De basisvraag was steeds: wat heeft dit kind nodig, waar kan ik het helpen.

Na dit intensieve maar mooie periode heb ik eindelijk mijn werk gevonden in de kinderopvang. Dat is een andere invalshoek, een ander aspect van het werken met kinderen, maar met dezelfde basis: hoe kan ik elke kind stimuleren om zich te ontwikkelen tot wat het in wezen is: een uniek mens.

Deze twee werkvormen, pleegouderschap en kinderopvang, hebben geleid tot de opleiding kindercoach te volgen. Ik zie er naar uit om de bundelde ervaring en kennis te kunnen inzetten voor deze mooie, kleine mensen.

Mijn aanpak? Hen ontmoette mijn ervaring begeleid door een tijdje met hen mee te lopen en hen waar nodig bij de hand te nemen tot ze de wereld weer ontspannen en met vreugde tegemoet kunnen zien.cartoon-313632__180

Vrolijk
Dat is wat ieder soort zou moeten zijn!