Wie ben ik


Ik zal mijzelf even voorstellen

Mijn naam is Yvonne van Oorschoten ik woon in het mooie Deventer. Ik ben de trotse moeder van 7 kinderen: drie dochters en vier zonen en inmiddels meerdere kleinkinderen.
Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat ik een enthousiaste vrouw ben met een grote doorzettingsvermogen; Ik ben sociaal, houd van gezelligheid, kortom een ​​mensen-mens.
Nog een paar van mijn eigenschappen zijn eerlijkheid, transparantie, respectvol en betrouwbaarheid.
Maar bovenal heb ik een passie voor kinderen, in alle facetten van hun leven. Ik vind het een uitdaging om hen in hun persoonlijke ontwikkeling bij te staan.

ONZE DIENSTEN

Wilt u een overzicht van onze activiteiten? Kijkt u zelf maar!

Ik zie er naar uit om de bundel ervaring en kennis te kunnen inzetten voor deze mooie, kleine mensen. Mijn aanpak?


Kinderen ontmoeten, een tijdje met hen mee lopen en daar waar nodig is hen bij de hand te nemen tot ze de wereld weer ontspannen en met vreugde tegemoet kunnen zien.


Be-joyful


Dat is wat ieder kind zou moeten kunnen zijn!

Mijn uitgangspunt is:


Kinderen zijn wonderen. Vanuit die overtuiging wil ik werken.

Elk mens is gemaaktals een unieke persoonlijkheid en mag er zijn.


Geboren in een gezin met een christelijke grondslag.Als kind ben ik opgegroeid binnen de geloofsgemeenschap van hetLeger des Heils en later heb ik de overstap gemaakt naar een evangelische gemeente.


In de jaren 1986 tot 1996 is ons gezin een opvanggezin geweest voor andere kinderen en mochten we in totaal tien kinderen een thuis geven binnen ons eigen gezin.Onze beloning was te zien dat ondanks alle pijn, verdriet en eenzaamheid de kinderen weer iets van liefde en hoop in hun leven konden ervaren.


De basisvraag was steeds: wat heeft dit kind nodig en waarmee kan ik helpen.


Na deze intensieve, maar mooie, periode heb ik mijn werk gevonden in de kinderopvang. Dat is een andere invalshoek, een ander aspect van het werken met kinderen, maar met dezelfde basis:


Hoe kan ik elk kind stimuleren om zich te ontwikkelen tot wat het in wezen is:


een uniek mens.


Deze twee werkvormen, pleegouderschap en kinderopvang, hebben geleid tot het volgen van de opleiding kindercoaching.